Zij gingen jullie voor

Marije & Sander

Marije & Sander

Met een aanzoek op het strand van Ibiza lag de lat vrij hoog. We zochten een idyllische plek met mooi weer, voetjes in het zand en een cocktail in de hand. Mediterrane hapjes en een lekker stuk vlees van de bbq. Een ongedwongen sfeer en een dansvloer waar je halverwege de nacht de laatste gasten vanaf moest vegen. Zoiets zagen we voor ons!

Lees verder
Nynke & Jan Jacob

Nynke & Jan Jacob

In de maanden na onze verloving startten we met de zoektocht naar dé ultieme trouwlocatie. We kwamen veel mooie locaties tegen, maar altijd ontbrak de ‘wauw-factor’. Tot het moment dat we er achterkwamen dat we ook op Ameland konden trouwen. Ameland voelt tenslotte een beetje als ons tweede thuis, aangezien we er beide van jongs af aan meerdere keren per jaar komen.

Lees verder
Peter & Matthieu

Peter & Matthieu

Na het aanzoek op Mallorca gingen we op zoek naar een geschikte locatie voor ons huwelijk. Omdat wij regelmatig op Ameland kwamen stond “Beachclub The Sunset” hoog op ons wensenlijstje. Na het eerste gesprek met Mirella waren we eigenlijk al overtuigd. Door de mogelijkheden, de professionaliteit, het meedenken en ruimte geven aan al onze ideeën was de keus al snel gemaakt.

Lees verder
Simone & Kees

Simone & Kees

“Ibiza is er niets bij “. Dit is wat vele gasten zeiden over onze bruiloft.  Iedereen heeft van deze geweldige dag genoten . Tranen vloeiden, maar zeker werd er veel gelachen en gedanst. Mede dankzij Beachclub The Sunset is dit een onvergetelijke dag geworden. Alles was tot in de puntjes toe geregeld en verzorgd. Wij hebben een droombruiloft gehad. 

Lees verder
Teska & Tom

Teska & Tom

De perfecte locatie, de perfecte plaats. Wij hebben elkaar leren kennen op het strand bij Beachclub The Sunset, waar Tom uiteindelijk ook op zijn knieën is gegaan en we daarna met champagne zijn ontvangen om het te kunnen vieren. Niets is mooier dan om hier uiteindelijk elkaar ook het jawoord te mogen geven.

Lees verder
Eveline & Wouter

Eveline & Wouter

Nooit meer naar huis! Een paar dingen wisten we zeker toen we aan de slag gingen met het plannen van ons huwelijk: ons huwelijk moest vooral “relaxed’ worden, er moest lekker worden gegeten én het belangrijkste, we wilden er een weekend van maken samen met onze familie en vrienden.

Lees verder
Anne Marie & Floris

Anne Marie & Floris

Onze keuze om op Ameland te trouwen was snel gemaakt: we komen sinds onze jeugd op dit prachtige eiland en Beachclub The Sunset is al jaren onze uitvalsbasis op Ameland, het is een fantastische locatie op het mooiste stukje strand van Nederland.

Lees verder
Marieke & Leen

Marieke & Leen

Al jaren komen wij op het prachtige Ameland en toen wij ons verloofd hadden was het al snel duidelijk dat wij onze bruiloft op Ameland wilde vieren. En áls we dan op Ameland gaan trouwen dan natuurlijk op het strand. Omdat wij ervaring hebben met de prachtige zonsondergang bij Hollum wilden we heel graag op een locatie trouwen waar dit ook gerealiseerd en vastgelegd kon worden. Bij Beachlub The Sunset dus!

Lees verder