Planning

Vervoer

Vervoer

De meest spectaculaire aankomst die je je maar kunt wensen! Met een stoere 4x4 aan komen over het strand terwijl jullie gasten bij het paviljoen staan te wachten. En dat allemaal onder het genot van jullie zelf uitgekozen 'aankomstmuziek'. 

Styling

Styling

Voor de perfecte styling van jullie bruiloft is creativiteit, oog voor detail en gevoel voor stijl en kleur nodig, aldus Louise Nagtegaal. Ze stylt vele bruiloften die bij Beachclub The Sunset plaatsvinden en jullie persoonlijke wensen voert ze met passie uit.

Bezoek Louise haar website
Entertainment

Entertainment

Of je nu een hele band wilt of een DJ met misschien wel een live saxofonist, het is allemaal mogelijk. Wij hebben al het één en ander gehoord en gezien op ons podium en adviseren jullie graag! Wij hebben de meest gekke en unieke ideeën; kampvuren, vuurshows, confettikannonnen, cocktailbarren.. daag ons maar eens uit!  

Fotografie

Fotografie

Jullie meest bijzondere dag wil je natuurlijk vastleggen! Wij werken samen met fotografe Jantina, die de meest mooie foto's van jullie bruiloft maakt. Een foto zegt meer dan tekst, dus kijk gerust op haar website, daar vind je heel veel mooie plaatjes! Oh en vele foto's op onze website zijn ook van haar trouwens.

Bezoek Jantina haar website