Karolien & Norbert

Het afgelopen jaar hebben wij veel mailcontact gehad met o.a Harold en Mirella van The Sunset. Tussendoor zijn wij een paar keer naar Ameland geweest om onze trouwdag door te spreken. Het (mail) contact verliep heel prettig en maakte ons nog enthousiaster! Niets is te gek, vragen werden erg snel beantwoord en oplossingen werden gezocht voor praktische 'probleempjes'.  
 
Het strand, duinen en de zee zijn al héél mooi, maar om het helemaal 'af' te maken hadden wij Louise Nagtegaal, styliste op Ameland gevraagd of zij de versiering wilde verzorgen. Het was werkelijk prachtig!  
Wij wilden heel graag een bijzondere bruidstaart en tijdens onze zoektocht kwamen wij bij CakesbyJantine terecht. Jantine was al vaker voor een bruiloft op Ameland geweest en bij het zien van een 'sweettable' met bruidstaart waren wij om. Heerlijk! Het was veel te mooi om op te eten.. 
 
13-08-2016: Onze grote dag! Het was nog even spannend wat het weer ging doen. Norbert ging s'ochtens  naar zijn vader en broer om zich om te kleden. Na een ochtendje tutten met beide moeders en zussen in de bruidssuite, werd Karolien opgehaald door de geweldige fotografe Jantina Scheltema. Norbert stond in de duinen te wachten voor de eerste ontmoeting. Een bijzonder moment! Het regende tijdens het begin van de fotoshoot. Geen enkel probleem! Een binnenlocatie werd zó geregeld. Op het strand blies windkracht 6 door onze wapperende haren. De foto's waren verbluffend mooi! 

Met de auto hadden wij een spectaculaire aankomst! Niemand wist hoe wij aan zouden komen. Een hele verrassing toen de muziek van DJ Tiësto over het strand galmde en de auto in zicht kwam. Onze gasten waren dolenthousiast! Norbert stapte als eerste uit en liep vast naar het trouwprieel. De vader van Karolien stond op de roze loper te wachten om Karolien uit de auto op te halen voor het weggeefmoment. Kippenvel!  

Wij hadden goodybags voor de kinderen met o.a strandspeelgoed én s’middags waren er pony's op het strand. Groot succes! De kids hebben tot diep in de nacht in de duinen gespeeld. De ceremonie was geweldig en na de toast met champagne zorgde het enthousiaste personeel van the Sunset ervoor dat alles op rolletjes liep. De wind ging liggen, de zon kwam erbij en de BBQ werd aangestoken. Perfect! S’avonds hadden wij een romantische fotoshoot bij de zonsondergang..

Na onze openingsdans kon het knalfeest beginnen. Zoals gehoopt hadden wij een prachtige beachparty met de blote voeten in het zand. Bij het kampvuur met een tropische cocktail in onze handen genoten wij van het adembenemende uitzicht. Een toffe DJ + Saxofonist maakte het feest compleet.  Het was écht fantastisch!!