Karen & Paul

Van A tot Z verliep de dag zoals wij ons dat voorgesteld hadden, en dat was grotendeels te danken aan de inzet van het personeel van de Sunset. Vanaf de allereerste bespreking tot aan het laatste rondje hebben wij ervaren dat ze er echt alles aan te doen om de dag tot een onvergetelijk feest te maken. 

Voorbereiding
Dat fijne gevoel begon al bij de allereerste bespreking. Een sfeer waarin alle opties en mogelijkheden op tafel werden gelegd. De vele mogelijkheden die de Sunset zelf biedt zijn prachtig. Wij hadden echter onze eigen wensen en slechts een beperkt budget om die waar te maken. Dat bleek geen probleem. “Het is jullie feestje, wij passen ons daarop aan”, was het motto. Er werd inderdaad echt meegedacht. Ook de flexibiliteit om op afstand te overleggen en om nog zaken aan te passen na het tekenen van de offerte was voor ons erg prettig, want niets is zo veranderlijk als de planning van een bruiloft ;).

Locatie
Bij die planning hoopten we natuurlijk op mooi weer. De werkelijkheid? Storm! Windkracht vijf, en dat eind mei. De Sunset is hier echter helemaal op ingericht. Ondanks het Hollandse weer trouwden en feestten wij volop met de allure van het strand zonder dat we ons programma, zelfs incl. barbecue, hoefden te wijzigen. Men is zeer flexibel en doet alles in goed overleg. Ook wat betreft de aankleding verliep alles op rolletjes. De Sunset biedt alle ruimte om  de zaal de avond van te voren naar eigen voorkeur te versieren, bovenop de mogelijkheden die er al zijn om de ruimte sfeervol aan te kleden.

Trouwdag
Het belangrijkste is natuurlijk de dag zelf. Wij, maar ook de ceremoniemeesters waren gespannen of alles zou gaan zoals gepland en gedacht. Dat was zeker het geval! Het personeel van de Sunset heeft ons de gehele dag laten zien dat het hun missie was om onze trouwdag onvergetelijk te maken en dat duidelijk met veel plezier. Het was geweldig om te voelen dat we ons nergens zorgen over hoefden te maken.

Wat ons betreft raden we iedereen aan om te trouwen bij de Sunset. Of je nu een enorm budget hebt of iets meer op de centen moet letten: je kan je trouwdag geheel naar wens vormgeven. Het personeel van de Sunset denkt met je mee en maakt dat je een onvergetelijke dag hebt op de mooiste trouwlocatie van Ameland. Bij de Sunset hebben wij onze trouwdag echt beleefd als een droom die werkelijkheid is geworden.