Juliette & Frank

Na nog een laatste bezoek voor het doorspreken van de offerte wisten we dat onze trouwdag in goede handen was. Op de dag voor het huwelijk werden alle laatste puntjes op de i gezet, het weer met plan B en de ceremonie doorgesproken.

19 augustus 2016 was het dan zover. Onze huwelijksdag was aangebroken. Het is een dag geworden om nooit meer te vergeten. Na een heerlijk ontbijt in het van Heeckeren Hotel en een rustige ochtend, scheidde onze wegen zich, om rond het middaguur om ons klaar te maken voor de ceremonie.

De ceremonie vond plaats op het strand. Door het mooie weer deed het bijna on-nederlands aan. Familie en vrienden met hun blote voeten in het zand, zonnebrillen op, loungebanken en een witte loper naar een prieeltje waar Frank met de trouwambtenaar stond te wachten.

Na een indrukwekkende en vooral mooie ceremonie was het tijd voor de borrel. Hier werden we verrast door een optreden van het Amelander Shantykoor, opgevolgd door wat stukken van vrienden en familie.

De bbq was heerlijk en de ijskar een leuke verrassing voor de gasten. Tijdens het feest begon het te regenen, maar dat mocht de pret niet drukken. Binnen ging het dak eraf op de beats van DJ Sebastian

De volgende ochtend hadden we een gezamenlijk ontbijt bij het Van Heeckeren Hotel waar we nog lang hebben nagepraat. Ook de gasten die niet in het hotel verbleven, konden aanschuiven bij het ontbijt in de ontbijtruimte die speciaal voor ons was gereserveerd.

Zaterdagavond hadden we voor de gasten die het hele weekend op Ameland verbleven nog een borrel georganiseerd op het terras bij het van Heeckeren Grand Café.

Het was voor ons een hele bijzondere dag en een geweldig weekend. Ook onze gasten hebben ontzettend genoten.

Een geweldige locatie, een topteam met goede en een professionele service en attent personeel. Wij hebben niets meer dan lovende woorden.