Joyce & Han

Op de ochtend van onze bruiloft werd besloten dat we de ceremonie 's middags binnen zouden houden, aangezien we anders compleet weg zouden waaien met windkracht 5. Gelukkig gaf dit geen problemen en werd alles geregeld. 
Terwijl Han en Mees samen met alle gasten al bij The Sunset waren, werden Joyce, Tess en Roos opgehaald door Harold bij het Van Heeckeren Hotel. Tijdens de gehele rit er naartoe regende het, maar op het moment van aankomst hingen er alleen maar dreigende wolken boven zee. Hierdoor kregen we helemaal het gevoel dat het strand en de locatie van ons was...
Na de ceremonie en het heerlijk uitgebreide shared dinner, mocht de DJ al snel aan de gang. Ondanks het kleine aantal gasten dat we hadden meegenomen, werd het toch een groots feest. De kinderen hebben nog tot laat op het strand gespeeld, wat met een groot kampvuur natuurlijk fantastisch was. Ook binnen zorgde iedereen van The Sunset ervoor dat we tot het einde volop samen konden genieten. Om middernacht was onze dochter jarig, dus ook zij had een feest dat ze niet snel meer zal vergeten.

De volgende ochtend hebben we met onze gasten nog heerlijk na kunnen genieten tijdens een heerlijke brunch bij Van Heeckeren Grandcafé en dit keer wel met een fijn zomers zonnetje.

We kunnen op 1 juli 2016 terugkijken, nog mooier dan we vooraf hadden kunnen bedenken...