Jorien & Ronald

Na een aanzoek op Ameland planden we onze trouwdag op 29 april 2016 en namen we contact op met The Sunset, waarna we al snel een offerte kregen op basis van onze wensen. Daarna volgde een leuk en persoonlijk gesprek met Harold bij The Sunset. Het voorlopige draaiboek werd doorgenomen en we kregen waardevolle tips en adviezen voor onze trouwdag waar, naast onze dochters Jente en Nina, ook veel andere kinderen bij aanwezig zouden zijn.

Huwelijksceremonie, borrel met chocoladefontein, diner en feestavond met kampvuur werden gepland bij The Sunset. Heel fijn om alles op 1 locatie te hebben.

Onze trouwdag was een zonnige dag, maar vanwege de kou en harde wind konden we helaas niet trouwen op het strand. De ceremonie is daarom naar binnen verplaatst, maar ook binnen is het een mooie, romantische en fijne plek om de ceremonie te vieren.

Ook het springkussen werd vanwege de wind verplaatst van het strand naar het terras, overal werd een oplossing voor aangedragen. De chocoladefontein, springkussen en kampvuur met marshmallows waren favoriet bij alle kinderen. Wat hebben ook zij genoten.

Door het draaiboek de dag voor het huwelijk nog eens door te nemen, de fijne contacten, de strakke organisatie, leuk, deskundig en behulpzaam personeel en goed eten was het voor ons een fantastische dag waar we nog lang met veel plezier op terug zullen kijken!