Jeanine & Marcel

Samen met de kinderen worden we wakker in een van de ruime familiekamers van het Van Heeckeren Hotel waar we een dag eerder zijn aangekomen. Heerlijk genieten met zijn allen van een lekker uitgebreid ontbijt voordat we ons opmaken voor het mooiste moment van ons leven. En langzaam aan zien we onze bruiloftsgasten arriveren bij het hotel, want iedereen blijft overnachten.   

Het is de mooiste dag van ons leven geworden. We zijn getrouwd op een prachtige intieme locatie, de Doopsgezinde Kerk in Nes. Het zonnige terras aan het Kerkplein bij het van Heeckeren Grandcafé was de perfecte locatie om te proosten op ons geluk met champagne, en natuurlijk het aansnijden van de bruidstaart. Ook het vervoer naar de Sunset met de Strandexpress was een schot in de roos. De gasten vonden het geweldig en hebben genoten.

De ligging van de Sunset aan het strand is de ultieme plek om je bruiloft in stijl af te sluiten.  Ongedwongen op het strand borrelen met lekkere hapjes en daarna met zijn allen genieten van een smakelijk en zeer verzorgd diner. Onze dag hebben we afgesloten met een geweldig gospelkoor met daarbij mooie sfeerverlichting op het strand en een groot kampvuur. Een onvergetelijke dag!

De persoonlijke en professionele aanpak van de medewerkers van de Sunset waarbij we als (aanstaand) bruidspaar altijd centraal stonden hebben ons enorm geholpen om te zorgen dat we de dag van ons leven hebben beleefd…

...en die prachtige zonsondergang, die was er ook!!