Overnachten in Van Heeckeren Hotel

Van Heeckeren Hotel heeft de stijlvolste kamers en suites van Ameland! Onze kamers zijn er in alle vormen en maten en hebben geweldige eigenaardigheden. Dubbele regendouches, bubbelbaden, natuursteen in de badkamer en meubilair van gebruikt damwand.

Welke maat je ook kiest, alle kamers hebben de gebruikelijke Van Heeckeren-voordelen. Die zijn dat je altijd gratis koffie, thee en wifi hebt bij ons, een minikoelkastje op je kamer en de beste plekken bij onze restaurants!

Bruidssuite & Kamers

Bruidssuite & Kamers

Uiteraard boeken wij voor jullie onze prachtige bruidssuite mét 2-persoons whirlpool en dubbele regendouche! Voor jullie gasten kunnen wij een hotelarrangement opstellen, zodat zij zelf voor jullie bruiloft een hotelkamer kunnen reserveren. Voor meer informatie, foto's en een eerste indruk van het Van Heeckeren Hotel kun je het beste de website bezoeken!

Van Heeckeren Hotel website
Ontbijt

Ontbijt

Het meest uitgebreide ontbijt van Ameland serveren wij in het Van Heeckeren Hotel. Met jullie gasten gezamenlijk ontbijten? Geen probleem! Wij reserveren dan gewoon de ontbijtzaal voor jullie en jullie gasten!