Feestlocaties

Wij hebben Beachclub The Sunset en Van Heeckeren Grandcafé als perfecte feestlocaties voor jullie bruiloft. Beachclub The Sunset op het uiterste puntje van Ameland, onder de vuurtoren op het strand. Dé locatie om een knalfeest te geven of een intieme borrel. Van Heeckeren Grandcafé midden in het centrum van Nes, met een geheel verwarmd terras. Perfect voor een borrel. 

Spectaculair feest op het strand

Spectaculair feest op het strand

Hoe jullie je feest ook willen vieren, het is mogelijk bij Beachclub The Sunset. Van grote bruiloftsfeesten met DJ's, bands, een cocktailbar en kampvuren tot een kleine en intieme receptie. Ons paviljoen is voor alle mogelijkheden geschikt en speciaal ingericht voor bruiloften. Modern gecombineerd met robuuste en oude materialen geeft het paviljoen een bijzondere sfeer. Alle deuren van het 'Duinpaviljoen' kunnen open, waardoor je uitkijkt op de zee. We verlichten de duinen en zetten een groot kampvuur met banken er om heen op het strand.   

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden
Midden in Nes, op het verwarmde terras

Midden in Nes, op het verwarmde terras

Hoe leuk is het als jullie gasten toch al op Ameland zijn, om de dag voor jullie bruiloft alvast onder het genot van een borrel samen te komen. Van Heeckeren Grandcafé is dé perfecte plek voor een pre-wedding borrel! Het geheel verwarmde terras wordt deels voor jullie en jullie gasten gereserveerd. De lekkerste wijnen, borrelhappen en cocktails kunnen we serveren voor de hele groep. Toch heel leuk om met jullie gasten alvast in de stemming te komen? Natuurlijk geldt dit ook voor de after-wedding borrel om juist na te genieten van jullie bruiloft mét al jullie gasten er nog bij!

De website van Van Heeckeren Grandcafé