Esther & Thijs

In de zomer van 2015 kwamen we voor het eerst bij The Sunset en waren we allebei zo enthousiast, dat we bedachten dat dit de locatie zou worden voor onze bruiloft. Tijdens de voorbereidingen hebben we leuke gesprekken gehad met Harold en heeft hij ons heel enthousiast gemaakt met verschillende ideeën (diner, nanny, springkussen, vuur, regelen van taxi’s etc.). Ook het contact met de anderen van The Sunset was prettig.

Op de dag hadden we prachtig weer. We hebben eerst samen foto’s gemaakt met fotograaf Jantina Scheltema en daarna stonden onze gasten ons op te wachten bij The Sunset. Het was buiten en binnen mooi gemaakt door een styliste met oa. bloemen, ballonnen, kaarsjes. De ceremonie was buiten, iedereen zat heerlijk in de zon op de sfeervolle houten banken met kussens, wij met de ambtenaar bij het trouwprieel, op het strand; het zag er romantisch uit. 
‘S avonds hebben we genoten van een heerlijk diner (shared dining). Tijdens het diner waren er nanny’s aanwezig voor de kinderen, zodat iedereen van het eten heeft kunnen genieten. DJ Sebastian en een saxofonist hebben de feestavond geweldig gemaakt; we hebben gedanst op het strand en heerlijke drankjes gedronken van de cocktailbar. Geweldig.

Wij hebben zo genoten van alles. Zoals onze gasten het ook zeggen… Het was net een sprookje!