Esther & Robin

We begonnen ’s ochtends in het van Heeckeren Hotel en gingen met fotografe Jantina Scheltema op stap voor de foto’s. Eerst even wat plaatjes schieten in Nes, bij de vuurtoren en via het bos liepen we de duinen over om vervolgens relaxed over het strand te lopen richting de Sunset en wij nog even een moment voor ons zelf hadden.

Met het nummer Sunshine Reggae op de achtergrond kwamen wij aanlopen terwijl onze vrienden en familie heerlijk in het zonnetje op ons zaten te wachten. Het was leuk om de verraste gezichten te zien toen de gasten ons in de gaten kregen.

De huwelijksceremonie was heel mooi en persoonlijk. Onze moeders vertelden onze levensloop en toen wij elkaar vertelden waarom we voor elkaar hebben gekozen was het plaatje helemaal compleet.

Daarna ontkurkten we de champagne en gingen we toastend met z’n allen op de foto. Tijdens de receptie konden onze gasten boogschieten, vliegeren, springen op een springkussen, relaxen en uiteraard taart eten. Genoeg te doen voor iedereen. Jong en oud hebben zich prima vermaakt.  

Na een overheerlijke barbecue, mooie zonsondergang, Italiaanse ijsjes en diverse hapjes kon het feest beginnen. Onder leiding van de DJ en saxofonist stroomde de dansvloer vol en buiten kon er bij het kampvuur onder de sterrenhemel lekker worden gekletst.

Voor ons was het een onvergetelijke dag en hebben daar samen met onze gasten volop van genoten. We genieten er nog elke dag van!

En dat alles mede dankzij de hulp/gastvrijheid van Harold, Egbert, de crew van de Sunset en Jantina. Echt een perfecte trouwlocatie!