Esther & Ewolt

Het duinpaviljoen en het bijbehorende strand zijn omgetoverd tot een prachtige setting. Zo ligt er op het strand een witte loper omringd door lekkere loungebanken. Omdat we alles op dezelfde locatie vieren hoeven we niet op de tijd te letten, zijn we de hele dag relaxed, hebben we geen haast en kunnen we ultiem genieten van alle lieve mensen om ons heen!

Aan het einde van de middag staat de ceremonie gepland. Vooraf aan de ceremonie gaan we foto’s maken bij de vuurtoren, in het bos en op het strand. Hierna worden we opgepikt met de Range Rover om op een spectaculaire manier aan te komen bij The Sunset. Na een prachtige ceremonie in de zon wordt een glas Cava gebracht en toosten we met familie en vrienden in de zon op een prachtige dag.

Na de Cava is het tijd om aan tafel te gaan. We dineren aan grote ronde tafels en genieten van een heerlijke BBQ met verschillende soorten vis en vlees, afgesloten door een Italiaans ijskar met lekkere soorten ijs!

Hierna is het tijd voor feest, en dit hebben we dan ook gedaan. We hebben gekozen voor DJ Sebastian Davidson en hij weet hoe je er een knalfeest van maakt! Op het strand brandt een heerlijk kampvuur omringt met dezelfde lekkere loungebanken. Al met al hebben we een fantastische dag gehad en was alles tot in de puntjes geregeld!