Dinerlocaties

Wij hebben drie verschillende locaties om jullie diner te geven. Uiteraard kan dit op de trouwlocatie Beachclub The Sunset, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om het diner op een andere locatie te houden. Zie hieronder de mogelijkheden.

Beachclub The Sunset

Beachclub The Sunset

De mogelijkheden voor diner zijn hier legio; verschillende foodstands, een grote open buitenkeuken of juist een 'sit down' diner. 

Van Saté tot Chateaubriand, van kibbeling tot hele Noordzeetongen, sushi, oesters, 'live cooking', we hebben het allemaal al heel vaak gedaan. Dit geldt ook voor onze desserts. Alles kan aangepast worden naar jullie wensen. Het is jullie feestje!

Bezoek de website
Van Heeckeren Grandcafé

Van Heeckeren Grandcafé

Het hip ingerichte restaurant aan het kerkplein kan geheel voor jullie gereserveerd worden. Shared dining diners en wellicht nog een borrel na op het verwarmde terras, op de loungebanken bij de haardvuren! Voor informatie over de mogelijkheden in menu's en diners neem gerust contact met ons op, wij sturen je graag informatie toe.

Bezoek de website
Proeflokaal Rixt

Proeflokaal Rixt

In proeflokaal Rixt kun je het beste alles samen delen, zo kun je heel veel proeven! Met een eigentijdse inrichting, een open keuken en de lekkerste hammetjes is het een ware beleving om hier te dineren. Geschikt voor kleinere groepen, voor een intiem en gezellig diner. 

Bezoek de website