Corine & Marthijn

Ik kon dat allemaal niet zo goed overzien hoe dat moest met alles overbrengen en vervoer etc. Maar na meer dan een jaar meerdere locaties te hebben bezocht in de buurt, viel het ons op dat het ontvangen van een offerte en meedenken van de locatie soms wel een half jaar duurde voordat we iets, of zelfs helemaal niets binnenkregen…. En als we wat kregen stonden er veel open posten in, wat we hadden aangegeven niet te willen. We wilden een duidelijk beeld van onze dag en het plaatje. Kerst 2015 kwamen man en dochter weer op The Sunset. Ik was er inmiddels aan gewend en heb gemaild. We wilden 2 januari langkomen voor een gesprek. De volgende dag al mail terug, het kon. 2 januari hadden we een gesprek met Harold in The Sunset. Het ijzelde en waaide, maar het gesprek was erg prettig, de locatie en mogelijkheden doorgesproken, filmpjes gekeken en alle mogelijkheden doorgenomen. We vroegen na onze vele slechte ervaringen wanneer we de offerte konden verwachten, morgen zei Harold. Wij waren verbaasd, en nog veel verbaasder dat we ook daadwerkelijk de volgende dag de offerte van Mirella kregen. Wat een goed georganiseerd bedrijf! Een offerte met compleet draaiboek erbij. Wij waren al enthousiast en hebben na nog wat wijzigingen per mail, nog een afspraak gemaakt en zijn nog een keer geweest om met Harold alles te fine tunen. Wat een geduld van vooral Mirella, die wel 100 mailtjes van me heeft gehad, en altijd en overal netjes op reageerde, en niets was teveel. Je had altijd dezelfde dag antwoord, een verademing! Wij hadden onze eigen fotografe meegenomen, die we al besproken hadden. Ik heb zelf alle decoraties gemaakt in de 1,5 jaar tijd, alle potjes,slingers,vazen,zakdoekjes,dagplanning,draaiboeken etc.

Ons thema was roze/taupe/zand kleur, en met Louise van Nagtegaal styling afgesproken dat ze alles voor ons zou decoreren. Wij kwamen op 3 juni aan op Ameland en hebben toen een laatste gesprek met Harold gehad, i.v.m het weer konden we alles buiten door laten gaan. Een slechte zomer was 't tot nu toe, maar 4 juni was die ene zaterdag dat het strakblauw was met 28 graden. Wat een dag! The Sunset had alles perfect voorbereid, ’s morgens nog een laatste locatie check voordat we in de haar en make-up gingen. Ik moest het even zien, even voelen, of dat mocht? De woorden van Mirella: Jij mag alles die dag, jij bent de bruid…..Echt speechless wat ze allemaal voor ons gedaan heeft en hoeveel tijd/zorg en toewijding ze aan onze mooiste dag heeft besteed! Iedereen trouwens van die dag , de bediening Hanneke was op vele gebieden die dag de redder in nood en regelde alles.

Bij iedereen van het team waar we contact mee hadden was niets maar dan ook niets teveel.

Wij kwamen aan op tsunami in onze eigen auto over het strand met Harold als chauffeur. Perfecte communicatie met de bediening over het inzetten van de muziek etc. Mijn vader hielp mij met uitstappen op marry you van Bruno mars. De ceremonie werd geleid door onze eigen ambtenaar Sjoege Wiersma uit Assen.

Daarna hadden we een toast met bruidstaart die we zelf hadden gemaakt als Banketbakkers en mee hadden genomen. 4 auto’s vol decoratie is meegekomen, en alles viel die dag op zijn plek. Wij hadden de borrel met goede verse hapjes en daarna de overgang naar de BBQ. ’s Avonds het feest met DJ Sebastian Davidson met een saxefonist erbij, wat een top combi bied de sunset hiermee aan, wat een feest en sfeer gaf dit.

De zonsondergang was echt heel mooi en spectaculair, vele foto’s zijn genomen. En dat was sowieso de hele dag het mooist: doordat je op het strand trouwt blijft de sfeer ontspannen: blote voetjes, even naar de branding lopen, je verveelt je zo’n dacht echt niet, ook de gasten hebben zich echt de hele dag vermaakt.

Wij hadden alle geluk van de wereld met het weer, en zijn echt laaiend enthousiast over alles wat the sunset voor ons gedaan heeft. Wat een sterk team en perfect tot in de puntjes geregeld allemaal, erg knap bij een bedrijf die 4 locaties heeft.

Wij hadden de avond ervoor een pre wedding borrel bij van heeckeren grand cafe, en ook daar klopte alles, goede sfeer, een goed geregeld. We overnachtten in het van heeckeren hotel, en ook daar was iedereen ontzettend netjes en behulpzaam. S’nachts bij terugkomst stond er een mooie verassing op onze kamer, en was ivm de warmte alles lekker opengezet.

De volgende dag hadden wij met onze gasten een gezamenlijk ontbijt om de hele dag nog door te spreken. Zondag was echt een erg koude mistige dag, wat een geluk hebben wij gehad!

Wij kunnen echt iedereen deze locatie aanraden, en niet alleen wij ook al onze gasten zijn nog steeds laaiend enthousiast over onze trouwdag! Iedereen vind zijn eigen bruiloft de mooiste, maar die van ons was echt de mooiste!!

Wij hebben genoten vanuit onze tenen, en zoooo ontzettend in de watten gelegd door iedereen!