Carlijn & Joost

Vrijdagavond hebben we een diner en borrel met een kleine groep vrienden en familie. Heel erg leuk om voor de bruiloft al lekker bij te kletsen en te borrelen. Niet te laat naar bed en oppassen om niet te veel te drinken want morgen is de grote dag en we willen geen wallen en vermoeide oogjes.

Zaterdag na de lunch lopen we met onze kinderen en fotografe Jantina Scheltema mee de duinen in voor een mooie foto reportage. We reportage eindigt op het strand waar een bolderkar klaar staat voor onze kinderen om zo samen naar de sunset te lopen waar alle gasten op ons wachtten. Maar er staat een harde wind waardoor we worden gezandstaald.

Met een telefoontje regelde de sunset dat de jeep ons kwam ophalen en in de jeep scheurden we over het stand naar de sunset. De gasten zaten binnen in de zaal, de deuren waren open en de zon die scheen. In de verte zagen de gasten een auto aan komen rijden, de muziek begint te spelen, we stappen uit op de loper en komen de zaal binnen lopen en staan oog in oog met al onze gasten, wauw wat een gave aankomst was dat.

De ceremonie was mooi, de buitengewoon ambtenaar hield een mooie toespraak en we spraken zelf onze trouwbelofte naar elkaar uit. Spannend maar ook erg persoonlijk om dit zelf naar elkaar uit te spreken. Ook onze kinderen hadden een plekje in de ceremonie en ze ontvingen beide een mooi armbandje. Aan het einde van de ceremonie knalden we een fles champagne open en liepen we op luide muziek tussen applaudisserende gasten door naar het andere deel van de sunset waar de borrel plaatsvond. Dat zag er gaaf uit: statafels met glazen champagne, een ijsbad vol met corona’s en een oude vesba die voor de muziek zorgde. De sunset verzorgde lekker hapjes en voor de kinderen waren er lollypops. Terwijl de gasten genoten van een hapje en een drankje konden wij de felicitaties in ontvangst nemen.

Terwijl wij lekker aan het borrelen waren werd er in de andere zaal de mooie grote ronde tafels mooi gedekt voor het diner. We hebben gekozen voor een shared diner en op elke tafel werden er grote schalen geserveerd met lekkere hapjes. Voor de vegetarische gasten werden er speciale schalen geserveerd en deze waren ook erg smakelijk en de kinderen zaten aan een aparte tafel en hadden hun eigen lekker hapjes.

 Voordat we aan het dessert begonnen was er een prachtige zonsondergang. daarom gingen we nog even snel het strand op om een paar mooie foto’s te maken.

Het feest was echt fantastisch, het ging echt goed los en de dansvloer bleef de hele avond gevuld. De live muziek van de saxofonist die tussen de feestende gasten in stond te spelen bracht nog eens extra sfeer. De nobbeltjes waarmee de sunset rond ging vielen erg goed in de smaak bij de gasten. Het was een top feest en het was lang geleden dat we weer zo enthousiast op de bar hebben gedanst.

Omdat we ceremonie, borrel, diner en feest allen plaatsvonden bij de sun-set ontstond er een relaxte en ontspannen sfeer. Geen draaiboeken van minuut tot minuut maar gewoon genieten van deze mooie dag.