• Trouwen met je voetjes in het zand!

De mooiste dag van jullie leven op het mooiste eiland van Nederland!

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Leuk dat jullie overwegen jullie huwelijk op Ameland te voltrekken.
In de aankomende tijd zal er veel op jullie afkomen. Het uitzoeken van een geschikte trouw- en feestlocatie, de ringen, de bloemen, de trouwauto, etc., etc. Er zullen veel gesprekken komen en knopen moeten worden doorgehakt.

Natuurlijk willen jullie samenwerken met een gedegen en ervaren partner. Het gaat immers om een zeer speciale dag.
Wij hebben erg veel ervaring in het organiseren van bruiloften en weten zonder meer de wegen op Ameland om zaken te regelen.

Bekijk ook ons trouwmagazine.

Trouwlocaties

Ameland kent een paar prachtige en bijzondere trouwlocaties. Wat dachten jullie van 'trouwen met de voetjes in het zand' bij Beachclub The Sunset of bovenop de vuurtoren!

Meer informatie

Zij gingen jullie voor

Wie kan nu beter vertellen hoe een bruiloft eruit ziet bij ons dan diegene die jullie voor gingen.. lees hier de mooiste verhalen van bruidsparen die getrouwd zijn bij ons!

Lees hier alle verhalen

Feestlocaties

Beachclub The Sunset en Van Heeckeren Grandcafé zijn de meest perfecte feestlocaties. Beide geschikt voor zowel kleine als grotere groepen.

Meer informatie

Dinerlocaties

Beachclub The Sunset beschikt over een zeer professionele keuken en een creatieve chef. Talloze mogelijkheden en geheel naar jullie wensen. Of het nu gaat om een intiem diner met jullie familie of om een 'foodstand' diner met de hele groep, het kan én het is jullie feestje! Liever op een andere locatie dineren? Dan vind je hier nog meer leuke restaurants!

Meer informatie